Ο Χώρος μας

Εσωτερικοί Χώροι

Οι χώροι και οι αίθουσες που διαθέτει το Κτήμα Αγουρίδη ποικίλουν ανάλογα με την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Εσωτερικοί Χώροι


Οι χώροι και οι αίθουσες που διαθέτει το Κτήμα Αγουρίδη ποικίλουν ανάλογα με την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Η διάθεση του χώρου μπορεί να διαμορφωθεί ιδανικά για την εκδήλωση, καλύπτοντας εξολοκλήρου και την παραμικρή λεπτομέρεια, δημιουργώντας εξαιρετικές συνθήκες για την πλήρη ικανοποίηση των φιλοξενούμενών μας.

Αναλόγως τον χαρακτήρα και το ύφος της εκδήλωσης υπάρχουν οι κάτωθι επιλογές.

Αίθουσα Α
Απαρτίζεται από τον χώρο του μπαρ, με πλήρες εξοπλισμό καφέ και bartending, Dj stand με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αναπαραγωγή και μίξη του ήχου καθώς τέσσερα ηχεία και ένα subwoofer συνοδεύουν την υψηλών προδιαγραφών ακουστική του χώρου.

Η αίθουσα διαθέτει σύστημα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας, roller black out πλήρης συσκότισης καθώς και ανοιγόμενες τζαμαρίες με ηχοαπορροφητική επένδυση.

Το lounge καθιστικό το οποίο είναι διαθέσιμο στην αίθουσα, δημιουργεί κλίμα ζεστασιάς και οικιότητας που παραπέμπει σε μία ατμόσφαιρα ιδανική για προσωπικές βραδιές και private dining.

Η δυναμικότητα της αίθουσας αγγίζει τα 100 άτομα με καθίσματα ( η διαμόρφωση εναλλάσεται ανάλογως την εκδήλωση ).

Αίθουσα Β
Μία αίθουσα ιδανική για συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και επιχειρηματικά δείπνα . Το Κτήμα Αγουρίδη διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πραγματοποίηση τους καθώς η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με τέσσερα ηχεία υψηλών προδιαγραφών και projector.

Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με σύστημα κλιματισμού τελευταίας τεχνολογίας, roller black out πλήρης συσκότισης καθώς και ανοιγόμενες τζαμαρίες με ηχοαπορροφητική επένδυση.

Η δυναμικότητα της αίθουσας αγγίζει τα 100 άτομα με καθίσματα, ( η διαμόρφωση εναλλάσεται ανάλογως την εκδήλωση ).

Αίθριος Χώρος
Βοηθητικός χώρος, ενδιάμεσα από τις δύο κύριες αίθουσες του κτήματος. Μία αίθουσα που λειτουργεί ως χειμερινό dancefloor ή αποτελεί ιδανικό χώρο για live stage, καθώς είναι εξοπλισμένη με δύο ηχεία υψηλής ποιοτικής ακουστικής και 4 κινούμενες κεφαλές – ρομποτικά.

Η αίθουσα διαθέτει ανοιγόμενες τζαμαρίες με ηχοαπορροφητική επένδυση

Χώρος Ημιόροφου
Ο Ημιόροφος χώρος έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις προσωπικές σας στιγμές. Ένα πανέμορφο καθιστικό με προσωπικό wc αποτελεί χώρο προς παραχώρηση από το Κτήμα Αγουρίδη στο ζευγάρι ή τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, για οποιαδήποτε στιγμή καθόλι την διάρκεια της εκδήλωσης. Στον χώρο υπάρχει κλιματισμός καθώς και roller black out πλήρης συσκότισης.

Ενιαίος εσωτερικός χώρος
Παράλληλα με την δυνατότητα διαχωρισμού κάθε αίθουσας, ο εσωτερικός στεγασμένος χώρος του Κτήματος Αγουρίδη μπορεί να λειτουργήσει και ως μία ενιαία αίθουσα, ανάλογα με τις ανάγκες και την δυναμικότητα κάθε εκδήλωσης.

Κουζίνα
Η κουζίνα μας είναι διαμορφωμένη και εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας Ιταλικά μηχανήματα, καθώς είναι πιστοποιημένη και το σύστημα διαχείρισης συμμορφώνεται με τα πρότυπα κατά ISO 9001 και HACCP 22000.

Χώροι Υγιεινής
Στο Κτήμα Αγουρίδη διαθέτουμε δύο ξεχωριστούς χώρους υγιεινής για κάθε φύλλο καθώς επίσης εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+
GAllery
+

Εγγραφή στο Newsletter μας